پیشنهاد سردبیر
اقتصادی
فرهنگی
بین الملل
تولید انسولین از زرده تخم مرغ
دسترسی به انسولین برای بیماران دیابتی چالشی با گرفتاری های فراوان است، اما تولید این ماده با زرده تخم مرغ می تواند به بسیاری از مشکلات پایان دهد.
‌‌‌‌‌تی گیلان: به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، بیماران مبتلا به قند باید به روش‌های مختلفی ازجمله تزریق انسولین در طول روز مشکلاتشان را برطرف کنند. این کار خطراتی مانند انسداد رگ‌ها را نیز در پی دارد، اما محققان استرالیایی وژاپنی جایگزینی به جای تزریق انسولین یافته‌اند که استفاده از زرده تخم مرغ است.   زرده تخم مرغ یک منبع غنی از شکرهمگن است که استفاده از آن در بیماران دیابتی باعث می‌شود آنها دیگر نیازی به تزریق انسولین در روز به طور پیاپی نداشته باشند. ماده‌ای که در نهایت بدین شیوه تولید شده، گلیکینسولین نام دارد و نتیجه استفاده از آن در آزمایش‌های اولیه رضایت بخش بوده است. این ماده حتی در دمای بالا و در صورت تمرکز بیش از حد موجب لخته شدن خون نمی‌شود و در درون بدن هم ثبات و پایداری بالایی دارد. استفاده از این ماده جایگزین ارزان قیمت تنها در آمریکا موجب صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری در سال به نفع 350 هزار نفری می‌شود که هر روز چند بار مجبور به تزریق انسولین هستند. انتهای پیام/
http://tgilan.ir/?p=10482

دیدگاه شما

( الزامي )

(الزامي)

7+4 چند می شود؟
علم و فناوری
آخرین اخبار
اجتماعی